Thursday, January 18, 2007

Päivän hyvä asia

...on tänään alkanut reportaasikurssi. Vuosien jälkeen joku antaa vinkkejä hyvän jutun kirjoittamiseksi, kertoo missä menee pieleen lauserakenteissa ja pyytää kirjoittamaan aiheesta "Keskusteluja pöytäni kanssa" (Lähde: kurssimoniste). Mahtavaa!

Toinen päivän hyvä asia on uusi hieno kalenteri. Olen nimittäin onnistunut elämään melkein kaksi vuotta ilman oikeaa kalenteria, aika saavutus! 9 kuukautta ilman ajastinta kului Sveitsissä, seuraavana vuonna olisin sellaisen tarvinnut, mutta oli helpompaa elää "mitä mieli ei tiedä sitä sydän ei sure"-viisauden mukaan kuin palata kalenterin käyttöön ja viime syksyn Berliinin keikan ihanassa joutilaisuudessa ei olisi ollut mitään kirjoitettavaa.

Todettuani kaikki edelliset vaihtoehdot nykyisessä elämäntilanteessa mahdottomaksi lähdin kalenteriostoksille. Löysin kirjakaupasta kauniin yksilön johon näin ensimmäisenä yhteisenä päivänä oli kivaa kirjoittaa "Töiden jälkeen yksille Mikon kanssa", "Synttärit, tytöt tulee", "Pojan kanssa syömään", "Repparikurssi", "Loma" (viimeinen on kuvitteellinen).

Kannattaa nyt nauttia tästä ennen kuin suhteemme tärvelevät sellaiset merkinnät kuin "Deadline", "Maksa opintotuki takaisin", "Hammaslääkäri", "Ylitöitä".

No comments: