Wednesday, January 23, 2008

Vasemman aivopuoliskon toiminta heikennyt entisestään

Tänään on njäh päivä. Siinä mielessä, ettei itsestä saa irti edes kunnon vaahtoamista, vain tuollaisen mitättömän njähin.

Elän yli varojeni, todettakoon. Päätin aloittaa uuden elämän leikkaamalla Visa-kortin kahtia, mutta viime tingassa muistin, että lähden ensi viikolla kuukauden palkaattomalle lomalle Thaimaahan. Jonka jälkeen saan ihan yhtä huonoa palkkaa ja asun ihan yhtä kalliisti kuin nytkin. Ja todennäköisesti syön ulkona ja shopppaan vaatteita ja käyn keskustassa jumppasalilla...Hoi kaikki matikkavälkyt, ratkaisisiko joku tämän yhtälön yhtään positiivisemmaksi?

Uskon vakaasti ongelman johtuvan vasemman aivopuoliskoni synnynnäisestä vajaatoiminnasta, joka estää minua käsittelemästä numeroita millään järkevällä tavalla. (Vrt. Aivojen vasemmalla puolella havaittavissa synnynnäistä vajaatoimintaa, maaliskuu 2007) Onneksi käsitykseni mukaan suomalainen oikeusjärjestelmä tuntee käsitteen "heikkolahjainen" mikäli talouteni suunnassa ei näy muutosta.

Toivon nyt myös hartaasti, että kukaan työpaikaltani ei lue tätä kirjoitusta, ottaen huomioon että olen puljumme taloudenhoitaja, kirjanpitäjä ja sen sellaista.

No comments: