Sunday, May 6, 2007

Mitä ihminen tekisi ilman ystäviä?

Ei ainakaan järjestäisi polttareita, tuli todistettua viikonlopun aikana. Tai itse asiassa viimeisen kahden viikon.

Olen ensimmäistä kertaa elämässäni armoitettuna kaasoksi ja kunniakkaaseen virkaanhan kuuluu tietenkin järjestää polttarit. Koko porukan ja erityisesti rakkaiden häijyläisteni ansiosta kaikki meni mainiosti ja suht kunniakkaasti, on siis kiitettävä ja kumarrettava. Projekti saatiin päätökseen, vaikka morsiamen leidi-päivään tarkoitettu piisamiturkki katosi edellisenä päivänä Venäjän katulapsille, leidin "limousiinista" hajosivat jarrut ja morsian lähes palellutettiin kuoliaaksi tuulisella rannalla muovinpalaseen käärittynä esittäessään valokuvamallia. Silti loppu hyvin kaikki hyvin ja morsian oli onnellinen. Kivaa.

Viikonloppuna tuli myös todistettua, että 42 neliötä voivat olla asukkailleen yllättävän haastavia aamuisessa krapulasuunnistuksessa oikeisiin huoneisiin. Ei siitä sen enempää.

Pari huomiota Ranskan presidentinvaaleista. Ranskalaisen kanavan keskusteluohjelmissa on pelkästään miehiä kommentoimassa ja ottamassa kantaa. Kaiken lisäksi niillä on jokaisella pehmennys tukassa ja kiristeyt kasvot. Toinen huomio. Vaaliohjelmassa käytiin läpi miten mikäkin provinssi äänesti. Tummansinisellä, eli porvarivärillä oli luonnollisesti merkitty Nicolas Sarkozyn voittamat alueet. Olisi voinut olettaa, että sosialistien Segolène Royalin alueet olisi merkitty vastaavasti kommarien tummanpunaisella. Mutta ei. Ne oli merkitty tyttöjen vaaleanpunaisella.

2 comments:

Anonymous said...

Ja mitenkä voi olla mahdollista, että Euroviisut, tungos torilla, hävitty MM-lätkäfinaali tai viisaudenhampaan poisto ei kirvoita Satunnaiselta Vaahtoajalta edes pienen pientä vaahtopäätä? Saikullakin oot vielä! Notta alahan naputella, tai siivotaan pois tämmöset uinuvat blogit kuleksimasta. Eikä mitään lääketokkuraselityksiä - silloinhan ne parhaat jutut just syntyyki! ;D

Anonymous said...

Haa! En itse asiassa lukenutkaan tätä käskyä ennenkuin kirjoittuani hienon hienon syväanalyysini traumaattisesta hammaslääkärimenneisyydestäni. Eli kyllä täältä divaanilta vaahdotaan!:-)