Monday, May 28, 2007

Kesän garderobe

Joskus kaupungilla on sellainen kutina, että NYT! Tarkoittaen, että NYT on shopattava. Paljon. Olin juuri ihmetellyt K:lle messengerissä (työpäivääni tehokkaasti käyttäen) kuinka rahani katoavat vaikka en tee mielestäni mitään sen kummallisempaa kuin kroisos-Kookaan. Pitkällinen älyllinen pohdinta aiheesta ei tuottanuut suuria vastauksia siitä kuka taskuillani käy. Tämä kuitenkin johti siihen, että NYT -fiiliksen iskiessä kaupungilla suuntasin Zaran, Mangon ja H&M:n sijasta UFF:iin. Ja se NYT -kutina pitää sisällään myös sisäisen varmuuden huippusuorituksesta, johon ensimmäistä kertaa elämässäni kykenin kunnolla kirppiksellä. Kannoin siis roppakaupalla tavaraa sovituskoppiin ja ah, nyt on shopattu kesän garderobe!

Kirppislöydöillä on tosin taipumus joko osoittautua huippuhankinnoiksi tai juuri niiksi akryylirytkyiksi, jotka pölyttyvät kaapin perällä. Kuinkahan näiden kanssa käy?

Ihana vanhan roosan värinen babydoll-mekko jossa on suuria ruskeita kukkia ja aavistus hopeaa. Tosin kolme numeroa liian suuri. Ostoperuste "Äkkiäkös mä tän pienenennän, vähän tosta otan sisään ja tuosta...". Sen mekon serkku johon laihdutetaan sopivaksi.

Tummansininen söde leninki jossa on oransseja kukkia. Halpa kuin mikä! Nyt tarvitaan vain mätsäävät kengät, laukku, sukkikset niin johan sitä sitten voi pitää. Epäilin muuten vahvasti vintage-löydöksi niskalapun merkin "Ann Miller" perusteella. Ihan selvä huippusuunnittelijan kalskahdus tuossa nimessä! Google tosin paljasti kyseisen pimun näyttelijäksi eikä antanut pienintäkään toivoa että kolttuni olisi kirpparin helmi. Hmph.

Pitkä nilkkoihin asti ulottuva punapalloinen mekko jonka esittelin pojalle "Tämä ei varmasti kävele vastaan kenenkään muun päällä!". Uskallan myös epäillä että mekon varsin erikoisen mallin vuoksi voi olla, ettei kävele minunkaan päälläni.

Hauska kasarihenkinen sähkönsininen kukallinen mekko/toppi. Tosin raja hauskan ja kuvottavan välillä on hiuksenhieno. Kesä näyttää kumpaan kallistun.

Keltainen mekko/toppi joka jättää selän upeasti paljaaksi. Tissien kanssa tosin vähän hankala.

1 comment:

Anonymous said...

Että vaivaiset 5 mekkoa, jotka on kaikki erittäin hyviä uudessa pyöräilyharrastuksessasi? ;D Viisi kertaa ei-juuri-mitään harvoin on ei-juuri-mitään, viitaten siis noihin katoaviin rahavarantoihisi.. Hehee, tää nyt oli ihan vaan piikki piikin takia. Säästän sulta edelleen tarpeen vihamiehiin - Olen siis oikeastaan aika jalo. :)