Monday, March 19, 2007

Viikonloppuna opittua…

...että terveellinen elämä tekee sairaaksi. Perjantainen yritys aloittaa kuntonyrkkeily loppui viidessä minuutissa telottuun räpylään. Toisaalta voin olla varsin ylpeä "Joo, kato urheiluvammoja" aion todeta viileästi kun joku kysyy miksi hoipun eteenpäin.

...että PMMP oli aivan loistava Tavastialla perjantaina. On ihan mahtavaa, että meillä on myös mimmejä, jotka saa yleisön aivan sekaisin ja on todella uskottavia siinä mitä ne tekee, ilman että niiden tarvitsee äijäillä. Kannatti lähteä vaikka räpylään koskikin ihan pirusti seuraavana päivänä. Parhautta oli myös rakkaiden häijyläisteni seura. Uskomatonta muuten kuinka paljon riemua nyrjähtäneestä nilkasta voi repiä oikeassa seurassa. Suosittelen lämpimästi.

...että sänkyyn yöllä lammikoksi sulanut jääpalapussi voi herättää ikäviä mielleyhtymiä sänkyseurassa.

...että demareittein vaalitappio oli kyllä ihan omin eväin ansaittu ylimielisellä asenteella ja epäonnistuneella mainonnalla. Vaikka SAK:n mainoksen vielä voisi pistää parodian piikkiin, niin käteen sattunutta demarinuorten vaalilehteä ei voi. Läpyskän nimi taisi olla Porvarin anatomia tai jotain sellaista. Koko lehden idea oli haukkua Kokoomusta. Tsiisus! Kokoomuksesta voi olla mitä mieltä tahansa, mutta jo viisivuotiaan yleissivistykseen odotetaan kuuluvan, että muiden haukkuminen on rumaa ja että sillä ei pitkälle pötkitä. Pöristyttävää, Z:n mainiota sanontaa lainatakseni.

...että eduskunnassa minun asioistani päättämässä on tasan kaksi alle kolmekymppistä. Surullista.

...että Suomessa on otettu iso askel eteenpäin äänestämällä ensimmäinen maahanmuuttaja Zahra Abdullah eduskuntaan. Taputan karvaisia käsiäni.

...että Valko-Venäjälle pyydettiin demokratiaa sunnuntaiyönä yli kuudessakymmenessä Euroopan kaupungissa tukkimalla patsaiden suita. Toinen karvainen taputus!

2 comments:

Anonymous said...

One correction: Ei otettu vielä sitä historiallista askelta, että Zahra olisi äänestetty ihan eduskuntaan saakka. :( Vaikka aika kyllä jo olis. Läheltä se piti, mutta kun se ei valitettavasti riitä.

Anonymous said...

eikö nyt tosiaan ole kymmenen päivän sisään syntynyt mitään vaahdottavaa? ;)