Wednesday, April 9, 2008

Päivän mediaosuma

Kylläpä vaahtoajaa taas korpeaa lehtien luvun jäljiltä. Päivän mediaosumien korkeinta kastia:

Helsingin Sanomat: "Päivi Lipponen tarttui haravaan". Ooh la laa! No ei siinä mitään, juttusarjassa haastetaan pääkaupunkiseudun virkamiehiä ja poliitikkoja tekemään erilaisia asioita. Idea onkin varsin hyvä ja on oikeasti ihan kiva että Päivikin on tarttunut harvaan.

Enemmän tympiikin itse asiassa toimittaja joka jatkaa juttua: "Vettä sataa. Lipponen tarttuu lehtiharavaan. Otteista näkyy että hän on haravoinut ennenkin, eikä vain seurannut katseellaan kun muut tekevät töitä. Kokemus on hankittu jo lapsena Länsimäellä ja vanhempien kesämökillä Porvoossa."

Tsiisus. Itselleni ei olisi lukijana tullut mieleenkään kyseenalaistaa sitä, etteikö Päivi Lipponen tai vaikka itse pääpiru Tarja Halonen osaisi HARAVOIDA. Tulee väkisin mieleen noin vuoden takainen NYT:in lehtijuttu Päivi Lipposesta, jolloin hän väitti käyttävänsä metroa jatkuvasti, mutta toimittajan seurassa olisi lähtenyt Hakaniemen asemalta väärään suuntaan. NYT kirjoitti asian juttuunsa varsin ivalliseen sävyyn ja syytä onkin, kun kaupunginvaltuutetun ja kansanedustajan valkoinen valhe tuntuu aika ilmeiseltä. Ja nyt sitten hyvitellään. On se kyllä hienoa, että otteista näkyy että Päivi on haravoinut ennenkin! Ihan kuin me kaikki muutkin tavikset. Pidänkin asian mielessäni valitessani ensi syksynä itselleni edustajaa Helsingin kaupunginvaltuustoon. Pitäkää tekin!

4 comments:

Anonymous said...

Oliko Päivi sun ykkösehdokas, vai? ;)

Satunnainen vaahtoaja said...

Siis ihan selkeästi...EI ;-)

Anonymous said...

Vähän menee jutun ytimestä sivuun, mutta mitenköhän on, kun miettii esimerkiks koko ikänsä kerrostalossa Helsingissä asuneita nuoria - onkohan paljon ihmisiä jotka ei oo oikeesti koskaan haravoinu? Jos ei oo kesämökkiä tai mitään sellasta, eikä oo ollu missään puistohommissa duunissa, että ainoa "mahdollisuus" haravointiin olis jotku taloyhtiön pihatalkoot. Eikä esimerkiks meijän taloyhtiössä edes oo nurmikkoa. Kummallinen ja hilpeä ajatus. :D (Ja montakohan vuotta siitäkin oikeesti on ku oon itekään haravoinu?!? Eeeeh....)

Satunnainen vaahtoaja said...

En tullutkaan ajatelleeksi tuota pointtia ollenkaan ko mie oon maalta. Hämmentävää kerta kaikkiaan! :-D