Monday, April 14, 2008

Bizarro!

Italialaiset ovat käyneet jälleen kerran muistuttamassa meitä siitä, miksi demokratia on vähintäänkin arveluttava tapa järjestää valtion elämä. Vai mitä pitäisi ajatella siitä, että jo kolmatta kertaa pääministeriksi päätyy Silvio Berlusconi?

Äijä on ollut oikeudessa selvittelemässä bisneksiään k-a-k-s-i-t-o-i-s-t-a kertaa, syytelistalla useampaan kertaan veronkierto, kirjanpitorikokset, lahjonta ja korruptio. Kertaakaan Berlusconia ei kuitenkaan ole tuomittu, osa jutuista on edelleen käynnissä. Ja tietenkin pääministerinä ollessaan säädätti lain, jonka mukaan pääministeriä ei voi oikeudessa tietyistä asioista syyttää.

Berlusconi omistaa myös neljä valtakunnallista tv-kanavaa viidestä ja pääministerinä vaikuttaa epäilemättä kansallisen RAI-kanavan taustalla. Edellisellä kaudellaan Berlusconi onnistui saamaan Italian talouden surkeaan jamaan kun samalla kasvatti henkilökohtaista omaisuuttaan miljardeilla. Niin ja teki toki kasvojen kohotuksen.

Naismaustaan Berlusconi ei vaikene. Herra on huomannut parlamenttisalissa, että oikeistolaiset naiset ovat selvästi paremman näköisiä kuin vasemmistolaiset, eikä toki arkaillut kertoa tätä julkisesti. Miten hienostunutta, splendido!

Tai ehkä kaiken kaikkiaan pikemminkin bizarro. Koko juttu.

2 comments:

Anonymous said...

Mä yhdyn niin tähän!! Onkohan italialaisella verellä jotain tekemistä sen kanssa, että tää on jo niiden 62. parlamentti sodan jälkeen? Asiat "ratkaistaan" vähän suurieleisemmin. Ja samat limanuljaskat ryömii aina vaan takaisin.

Se mun täytyy kans sanoa, et sä oot selkeesti enemmän elementissäs kun vaahtoat yleisesti maailman asioista ja tapahtumista, etkä oman elämäs nk. "kurjuudesta".. Valittamisella ja vaahtoamisella on eroa. ;) Herkullista tekstiä, bravo!!

Satunnainen vaahtoaja said...

Täältä mä nousen taas, hitaasti mutta varmasti ;-)